Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ειδήσεις

Συγχαρητήρια στο Πρωτάθλημα Τύπου από Διεθνή Αμνηστία και Unicef 09/12/2013

Διευρύνεται η πρωτοβουλία της ποδοσφαιρικής ομάδας Βήμα 99,5 να αφιερώσει όλα τα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα Τύπου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Την πρωτοβουλία στηρίζουν επισήμως οι διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις Διεθνής Αμνηστία και Unicef, ενώ έχουν ενημερωθεί το ελληνικό γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ γιά τους πρόσφυγες, οι Γιατροί του Κόσμου και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.


Ο πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας Ηλίας Αναγνωστόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή γιά την ευαισθητοποίηση του πρωταθλήματος Τύπου, ενώ προσέφερε κι ένα μπάνερ της οργάνωσης, το οποίο αναρτάται στα γήπεδα.
 
Παράλληλα ο Αργύρης Κωστάκης και "πρεσβευτής καλής θέλησης" της Unicef στο πρωτάθλημα Τύπου, παραβρέθηκε στην ειδική εκδήλωση γιά τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο της 9ης Δεκεμβρίου, με στόχο την ενίσχυση των φτωχών παιδιών του πλανήτη. Ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης Ηλίας Λυμπέρης εξήρε δημοσίως την πολύχρονη προσφορά του Αργύρη Κωστάκη στους ιερούς σκοπούς της Unicef τόσο δημοσιογραφικά όσο και με την πρωτοβουλία στο πρωτάθλημα Τύπου κατά της ξενοφοβίας που συχνά έχει θύματα και παιδιά, καθώς και την προβολή του λογότυπου της οργάνωσης από τις εμφανίσεις της ομάδας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της Unicef Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης, ο ηθοποιός, παρουσιαστής του τηλεμαραθώνιου και αθλητής του πρωταθλήματος Τύπου Κώστας Φραγκολιάς, ο παγκοσμίου φήμης φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης και δεκάδες παιδιά και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Αττικής.
 
Η ομάδα του Βήμα 99,5 συνεισφέρει με συμβολικό ποσό στον τηλεμαραθώνιο της Unicef, ενώ το ίδιο μπορούν να κάνουν όσες ομάδες επιθυμούν έως και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο πρωτάθλημα Τύπου παρέδωσε ενημερωτικό υλικό και αφίσα της Unicef στον αρχηγό της ΓΓΑ Γιώργο Σταματάκο.

ΠΗΓΗ: http://www.protathlimatypou.gr/post.php?pst=294

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου