Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 - 2015 -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με Πρωταθλήτρια την ομάδα των ΗΘΟΠΟΙΩΝ(ΣΕΗ), η οποία νίκησε στον τελικό την ομάδα της ΝΟΒΑ με 2-1, και Κυπελλούχο την ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ που επικράτησε με το φτωχό 1-ο της ομάδας του ΓΓΑ ολοκληρώθηκαν και οι φετινοί τελικοί Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Τύπου.
 Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2014-2015 ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ (ΣΕΗ)
ΗΘΟΠΟΙΟΙ-NOVA 2-1
Yστερα απο ενα συναρπαστικό μάτς η ομάδα των ηθοποιών καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αφού έχασε σωρεία τερμάτων επικράτησε 2-1 της NOVA και κατέκτησε το πρωτάθλημα τύπου.
Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 στο 61' με τον Φρακολιά και στο 90+ 3' των καθυστερήσεων με τον Σκλάβο. Ο ίδιος παίκτης νωρίτερα σημάδεψε το δοκάρι 78' με τον Σκλάβο. Η ομάδα της NOVA μείωσε στις καθυστερήσεις 90+ 5 με τον Κατσιάδα.
ΣΕΗ: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΜΟΣΚΙΟΥ, ΣΦΟΝΤΟΥΡΗΣ, ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ.
Αγωνίστηκαν και οι: ΚΑΡΜΑΤΗΣ, ΜΑΡΚΑΤΗΣ, ΦΙΛΟΓΛΟΥ, ΦΛΕΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΜΜΕΡ, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΑΙΒΑΖΗΣ, ΣΚΛΑΒΟΣ, ΤΣΑΧΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑΣ.
NOVA: ΣΙΓΑΛΟΣ, ΝΤΑΜΑΔΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΙΒΑΡΑΣ, ΠΑΝΟΥ, ΣΙΕΡΗΣ, ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΑΝΟΥ
Αγωνίστηκαν και οι: ΝΤΑΛΤΑΣ , ΛΟΥΚΙΝΑΣ, ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΝΑΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΓΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΟΠΗΣ, ΠΑΠΑΦΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ.
ΠΗΓΗ:http://www.abola.gr/index.php/soccer-clubs-2/item/2472-1
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΗ-ΝΟΒΑ 2-1 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ:

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ 2015
Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του ΑΝΤ1 επικράτησε 1-0 της Γ.Γ.Α και κατέκτησε το κύπελλο τύπου.
Γ.Γ.Α-ΑΝΤ1 0-1
Σκόρερ ο Καλέργης στις καθυστερήσεις με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ.
Διαιτήτευσε ο Στάμος με βοηθούς τους: Τάμαλη-Μητράκο 4ος: Μαράνος.
Γ.Γ.Α (προπονητής Ζικαριάς): ΤΖΙΛΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ, Γ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, Γ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΣΑΙΤΑΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΖΟΣ, ΡΙΖΟΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΡΟΥΝΤΙΤΣΑΣ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ, ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ, ΚΑΡΑΝΤΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΜΑΝΘΕΟΥ.
ΑΝΤ1 (προπονητής Δημήτρης Αγγελίνας): ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΧΑΤΗΓΝΑΤΙΟΥ, ΠΑΓΙΩΤΕΛΗΣ, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΓΚΙΟΚΑΣ, ΜΠΑΙΡΑΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΣΩΖΟΣ Δ, ΣΩΖΟΣ Σ.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: ΜΑΛΑΒΑΚΗΣ, ΛΕΚΚΟΣ, ΛΑΡΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΓΑΣ, ΝΤΑΛΟΥΚΑΣ, ΔΕΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΒΑΙΟΣ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
ΠΗΓΗ:http://www.abola.gr/index.php/soccer-clubs-2/item/2472-1
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
 ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΓΑ..
 ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΓΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ..

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ
***Μετά τους αγώνες έγιναν απονομές και δόθηκαν μετάλια και κύπελλα στους νικητές και αναμνηστικές πλακέτες.
***Στο μικρό τελικό του Πρωταθλήματος στην Καισαριανή(για τρίτη-τέταρτη θέση),στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα...το ΒΗΜΑ/ΝΕΑ πήραν άνευ αγώνα το μάτς (3-0)με τον Πήγασο που δεν προσήλθε.
***Ο Γραμματέας της οργανωτικής επιτροπής Γ.Σταματάκος παρέδωσε στον τριταθλητή ΝΕΑ/ΒΗΜΑ κύπελλο που παρέλαβε ο Ηλίας Αργυρόπουλος.
***Το κύπελλο στην ομάδα του ΑΝΤ1 παρέδωσε ο πρόεδρος του Αχαρναικού Χαράλαμπος Σταμούλης. Ενω στην ομάδα της NOVA ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου.
***Ακόμα δόθηκε πλακέτα στο εκλιπόντα Βαγγέλη Αλυσανδράτο. Στον δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασαβό, Και στους Σωτήρη Τριανταφύλλου πρόεδρο ΠΣΑΤ, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροιας κ.Θοδωρή Καρυπίδη, στον Γιάννη Ντάσκα, Χρήστο Κυρίτση και Χρήστο Μαζανίτη(ΕΣΗΕΑ).
***Ακόμα η NOVA τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Παύλο Ορκόπουλο των ηθοποιών για την προσφορά του στο πρωτάθλημα και το ήθος του. Την απονομή έκανε ο Γιάννης Καραλής.
***Το κύπελλο ήθους κατέκτησε η ομάδα του Τσάμπιονς το οποίο παρέλαβε ο κ. Κωστάκης απο τον πρόεδρο ΔΗΦΑ Γιώργο Δασκαλάκη και τον πρόεδρο αρωγής Νίκος Γκασούκας.
*** Οι ποδοσφαιριστες του ΣΕΗ αφιερώνουν τη συμμετοχή τους στον τελικό πρωταθλήματος τύπου στη μνήμη του εκλιπόντως Βαγγέλη Αλυσανδράτου που έφυγε απο την ζωή.
***Στους αγώνες δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες στις εξέδρες.
***Τους αγώνες παρακολούθησε και ο επιχειρηματίας Μαρίνος Παπαντωνόπουλος.
***Η ομάδα των ηθοποιών θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα την Δευτέρα 29 Ιουνίου στο γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι με την ομάδα παλαιμάχων του Ατρομήτου.
Αξίζουν τα εύσημα στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Μ.Μ.Ε κ. Νίκο Κατσαρό για την σπουδαία διοργάνωση στους τελικούς.

ΠΗΓΗ:http://www.abola.gr/index.php/soccer-clubs-2/item/2472-1
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου