Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Με γκολ, τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού φόρτωσαν οι συμμετέχοντες στο τουρνουά, για έναν ξεχωριστό σκοπό που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013.


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ο αγώνας αλληλεγγύης «ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ» με όλους να δηλώνουν «παρών» από αυτά που μετράνε και έχουν νόημα και αξία πραγματική ευελπιστώντας μάλιστα να γίνει και θεσμός.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 27-12-13
«ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη φτώχεια».

 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, που φυσικά σε τέτοιες περιστάσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα, νικήτρια στον τελικό αναδείχτηκε η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής κερδίζοντας αυτή των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1 στα πέναλτι.
Το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία», οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΒΗΜΑ FM- ΝΕΑ και ANT1, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου και η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού συνδιοργάνωσαν το ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».
Η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» ξεκίνησε το 2006 με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την υποστήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας. Οι άστεγοι, τα άτομα που είναι εξαρτημένα από ψυχότροπες ουσίες και οι πρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της πρωτοβουλίας. Στην αρχή του το τουρνουά ήταν μια αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες της Εθνικής Αστέγων και σε αυτή των δημοσιογράφων από το Βήμα FM -ΝΕΑ , για να προστεθεί την επόμενη φορά η Μικτή Νοσοκομείων Αττικής ενώ φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που έγινε τουρνουά με τέσσερις ομάδες.
Κατόπιν συμφωνίας των διοργανωτών, δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο κουτί όπου οι θεατές καταθέσαν οποιοδήποτε αντίτιμο επιθυμούσαν. Τα έσοδα και τα υλικά που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων.

Στη φωτογραφία βλέπετε με τα κίτρινα η ομάδα του ΑΝΤΕΝΝΑ.


 Στο αγωνιστικό κομμάτι, που φυσικά σε τέτοιες περιστάσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα, νικήτρια στον τελικό αναδείχτηκε η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής κερδίζοντας αυτή των δημοσιογράφων του ΑΝΤ1 στα πέναλτι
 Στη φωτογραφία βλέπετε με τα σιέλ την ομάδα του ΒΗΜΑ FM 99,5/NEA
 Στη φωτογραφία βλέπετε με τα ΑΣΠΡΑ την ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου