Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ 2016

Στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες Action 24 και Βήμα FM/Νέα, ενώ υπενθυμίζεται ότι το τρόπαιο του πρωταθλητή για τη σεζόν 2015-16 θα διεκδικήσουν Nova και ΑΝΤ1. 
Κατόπιν κλήρωσης για τους τυπικά γηπεδούχους προέκυψαν τα ζευγάρια: ANT1 – Nova και Βήμα FM/Νέα – Action 24.

Το Σάββατο 18/6/2016 –και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης»- θα διεξαχθούν οι τελικοί των δύο διοργανώσεων με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
4:30 μ.μ. Τελικός Κυπέλλου: Βήμα FM/Νέα – Action 24
6:30 μ.μ. Τελικός Πρωταθλήματος: ANT1 – Nova

 ΒΗΜΑ ΝΕΑ

ACTION 24

 ANTENNA

 NOVA

Τέλος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, αναπτύσσοντας την πολύπλευρη δράση του, από τον Απρίλιο ανέλαβε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και τροφίμων μακράς διαρκείας που θα προωθηθούν στους πρόσφυγες, οι οποίοι φιλοξενούνται στη χώρα μας αναζητώντας το δικαίωμα καλύτερης ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Η δράση αυτή θα κορυφωθεί το προσεχές Σάββατο 18 Ιουνίου, στη διάρκεια των τελικών του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Τύπου «Βαγγέλης Αλυσανδράτος» σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή (ΠΣΑΕ –ΜΜΕ). 
Ο ΠΣΑΤ καλεί τους συναδέλφους -αλλά και την ευρύτερη κοινωνία γενικότερα να προστρέξουν και να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία του, που σκοπό έχει να προσφέρει μια μικρή έστω νότα ελπίδας και αισιοδοξίας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τετάρτη 22/6/2016 και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία του Π.Σ.Α.Τ, Ασκληπιού 3, 2ος όροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου