Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το Σάββατο (27/09) το Σούπερ Καπ

Συνεδρίασε την Τρίτη 23/9/2014 στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. η οργανωτική επιτροπή του Πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και εκπροσώπων των ομάδων. Ανακοινώθηκε ότι το Σούπερ Καπ (μεταξύ των ομάδων του ΑΝΤ1 και του NovaSport FM) θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/9/2014 και ώρα 11 π.μ. στο γήπεδο του Ακράτητου στα Άνω Λιόσια. Η διάρκεια της αναμέτρησης θα είναι 80 λεπτά και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Η επιτροπή αποδέχθηκε πρόταση των εκπροσώπων των ομάδων – δεδομένου ότι τον περασμένο Ιούνιο δεν έγιναν συνεδριάσεις λόγω Μουντιάλ – να θεσπίσει μεταγραφική περίοδο για το μήνα Δεκέμβριο, με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό μεταγραφών δύο (2) ποδοσφαιριστές από υφιστάμενα δελτία (και όχι νέα).
Προθεσμία, και μάλιστα καταληκτική, για κατάθεση παραβόλων, ρόστερ ομάδων και δικαιολογητικών για την έκδοση νέων δελτίων, η Τρίτη 30/9/2014.
Στην περίπτωση που κάποια ομάδα αλλάζει ονομασία, πρέπει να ενημερώνει εγγράφως την επιτροπή και, μάλιστα, να αιτιολογεί πλήρως την απόφασή της αυτή. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν οι ομάδες όσον αφορά τους εκπροσώπους τους, καθώς και για κάθε αλλαγή κάποιου εξ’ αυτών. Κανείς, πέραν των δηλωμένων, δεν θα δικαιούται να παρίσταται στις συνεδριάσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το νέο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 4/10/2014, με πολύ μικρό το ενδεχόμενο να μετατεθεί η έναρξή του μία εβδομάδα αργότερα.
Επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής την Τρίτη 30/9/2014 και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α.\

ΠΗΓΗ: http://www.protathlimatypou.gr/post.php?pst=323

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου