Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ειδήσεις:Δελτίο Τύπου 12/09/2014

 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΥΠΟΥ,ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΜΑΔΑ TΟΥ ΒΗΜΑ/ΝΕΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ...
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ 33ο ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ.....

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/9/2014 στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. η πρώτη – για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο – συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του πρωταθλήματος Τύπου, παρουσία και εκπροσώπων των ομάδων.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης η Επιτροπή ανακοίνωσε την απόφασή της περί διεξαγωγής του Σούπερ Καπ το Σάββατο 27/9/2014, με την προοπτική να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα μία εβδομάδα αργότερα.

Αποφασίστηκε ακόμα όπως στη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης, 16/9/2014, κατατεθούν αιτήσεις συμμετοχής και ονοματεπώνυμα εκπροσώπων, στη συνεδρίαση δε της 23/9/2014 να κατατεθούν παράβολα συμμετοχής και ρόστερ ομάδων.

Η Επιτροπή αποφάσισε, επίσης, να χρησιμοποιεί από φέτος και το γήπεδο των Σουρμένων, το οποίο μάλιστα προτάθηκε σε συμφέρουσα τιμή.

Το προσεχές Σάββατο, όπως και τα επόμενα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα «κλειστούν» με ευθύνη της Επιτροπής.

Τα μέλη της Επιτροπής εύχονται κάθε επιτυχία και αξιόπιστο πρωτάθλημα στις ομάδες που θα διαγωνιστούν και φέτος.

Επόμενη συνεδρίαση, κατά την οποία θα γίνουν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Οργανωτικής Επιτροπής, την Τρίτη 16/9/2014 και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

ΠΗΓΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ:http://www.protathlimatypou.gr/post.php?pst=321
ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΛΟΚ:http://protathlimatypoy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου