Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αργύρης Κωστάκης «Ευχαριστώ απο καρδιάς»

ΠΡΟΣ το ΔΣ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Αγαπητέ κ. πρόεδρε και μέλη του ΔΣ

Εκ μέρους της διοργανώτριας επιτροπής του επίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μέσων ενημέρωσης – που τελεί υπό την αιγίδα της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών – σας εκφράζω το από καρδιάς ευχαριστώ γιά την άψογη φιλοξενία στο γηπεδό σας, στο φιλικό αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα υπέρ των σκοπών της οργάνωσης «το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και την άρτια διοργάνωση. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον Τύπο στηρίζουν πάντα τέτοιες κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης και σας ευχαριστώ που ήσασταν στο πλευρό μας.
Σας μεταφέρω επίσης τη συγκίνηση χαράς του προέδρου του «Χαμόγελου» Κώστα Γιαννόπουλου τόσο γιά την πρωτοβουλία που υλοποιήσαμε όσο και γιά την βραβευσή του, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βασίλης Πιστικίδης και Βαγγέλης Μπουρνούς.
IMG_9481
Μικτοί (Δημοσιογράφοι, Ποδοσφαιριστές, Αστυνομικοί):Λουκίδης Λ., Χρυσανθόπουλος Α., Σερλής Ε., Καραίσκος Α., Λιβαθηνός Σ., Κοτουζας Δ., Κωστάκης Α., Κατσιαδας Κ., Σταματόπουλος Γ., Ντάσκας Ι., Μάνδαλος Θ., Σπανόπουλος Ι., Μαλαμής Γ., Αλεβίζος Δ., Δελτσίδης Δ., Αργυρόπουλος Η., Καρατζάς Η., Γεραμάνης Ε.
Το παιχνίδι αυτό δεν θα είχε πάρει αυτό τον σημαντικό συμβολικό χαρακτήρα αν δεν συμμετείχαν τόσο οι βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπήθηκαν από τον αδελφικό μου φίλο Σπύρο Λιβαθινό όσο και από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας με επικεφαλής τους διοικητές τους Αριστείδη Χρυσανθόπουλο και Δημήτρη Δετσίδη, οι οποίοι έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής αστυνομίας που πρέπει όλοι να σεβόμαστε και να εξάρουμε. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα rpn.gr και προσωπικά τον αγαπητό φίλο Κυριάκο Μαιόπουλο, γιά την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη του αγώνα και την αμέριστη βοήθεια που παρείχε στην προβολή του αγώνα, στον οποίο ήταν χορηγός επικοινωνίας.
IMG_9675αωφδψψ
Είμαι σίγουρος ότι και στο μέλλον η Θύελλα Διασταύρωσης θα συνδράμει σε παρόμοιες δράσεις αλληλεγγύης που ετοιμάζουμε μέσα στο 2014 γιά την «Κιβωτό του Κόσμου» του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, τη Unicef και τη Διεθνή Αμνηστία.
Σας στέλνω τις ολόψυχες ευχές όλων μας γιά υγεία, αγάπη και επιτυχίες σε εσάς προσωπικά, τις οικογενειές σας και τους αθλητές της Θύελλας Διασταύρωσης που κάνουν υπερήφανη τόσο την πόλη της Ραφήνας όσο και τους υγιείς φιλάθλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αργύρης Κωστάκης
Δημοσιογράφος – μέλος ΕΣΗΕΑ
«Πρεσβευτής καλής θέλησης» του «Χαμόγελου του Παιδιού»









Και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μπουρνούς Ε. και Πιστικίδης Β., στήριξαν με την παρουσία τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με τη φυσική τους παρουσία οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Μπουρνούς Ευάγγελος και Πιστικίδης Βασίλειος, αλλά και με τον οβολό τους,  στήριξαν τον χθεσινό αγώνα που έγινε στη Ραφήνα, τα έσοδα του οποίου  διατέθηκαν για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.
Μάλιστα οι Υπ. Δήμαρχοι συνοδευόντουσαν ο μεν Ε. Μπουρνούς απο τους υπ. Δημ. Συμβούλους Παναγιώτη Καλφαντή και Γιώργο Δουβίτσα, ενω απο την «Νέα Αρχή» του Βασίλη Πιστικίδη βρέθηκε στο γήπεδο ο Γιώργος Χαχολάκης , ο πρόσφατα και για τυπικούς λόγους (δημοτικές εκλογές) παραιτηθείς πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας.
IMG_9586
Ε. Μπουρνούς : Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν , ιδιαίτερα στον Αργύρη Κωστάκη που είχε την πρωτοβουλία αλλά και στη Θύελλα που δείχνει την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα, αποδεικνύοντας ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και εκτός γηπέδων.
IMG_9511
Β. Πιστικίδης : Με τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες , όλοι μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε , αυτή τη δύσκολη εποχή,  ώστε στα πρόσωπα των παιδιών να σχηματίζονται μόνο χαμόγελα.

Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος: 

«Ο σημερινός αγώνας της Θύελλας μας γέμισε χαρά και περηφάνια»

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, βρέθηκε σήμερα στον αγώνα που οργανώθηκε για το Χαμόγελο του Παιδιού και αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές , ξεκινώντας απο τον Δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη που είχε την ιδέα , τον Πρόεδρο της Θύελλας Μπάμπη Μπήλιο που ανταποκρίθηκε και τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού , δήλωσε στο rpn.gr :
Έχουμε συνηθίσει οι αγώνες της Θύελλας να μας γεμίζουν διακρίσεις και χαρά. Ο σημερινός αγώνας μας χαρίζει και περηφάνια. Γιατί η Θύελλα αγωνίζεται για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, ενός σπουδαίου εθελοντικού οργανισμού που εργάζεται υποδειγματικά σε αντίξοες συνθήκες για τα δικαιώματα των παιδιών . Ενός συλλόγου που χρειάζεται τη βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας.
Συγχαίρουμε το ΔΣ της Ομάδας της Θύελλας και όλους όσους βοήθησαν για τον σημερινό αγώνα και εύχομαι το παραδειγμά τους να βρει μιμητές.
Εύχομαι στον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, ο Θεός να του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο του και πάντα να προσφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
ΠΗΓΗ: http://www.rpn.gr/?p=41801

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου