Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

«Έφυγε» Η Αγγελική Τζιρμάκη


Στη γειτονιά των αγγέλων πέρασε ένα από τα καλύτερα… παιδιά (παρέμεινε για πάντα ένα παιδί…), της αθλητικής δημοσιογραφίας η Αγγελική Τζιρμάκη.


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια,της Αγγελικής Τζιρμάκη απο τη πλευρά μας,να ειναι ελαφρύ το χώμα που σκέπασε για πάντα αυτό το παιδί στη ψυχή και πολύ ανθρώπινη και ζεστή σαν φίλη.Ετυχε να συνεργαστούμε για 4 χρόνια σε αθλητική ηχώ και μετα στην ωρα για σπόρ και αυτο που θυμάμαι απο τη πλευρά της ειναι το χαμόγελο της,η ευγένια της και η καλοσύνη της,τα οποία θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη μας.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕΡΛΗΣ].

Η είδηση του θανάτου της σόκαρε τους πάντες και πάνω απ’ όλους την οικογένειά της και τους φίλους της.
Πάνω από μια 20ετία μάχιμη ρεπόρτερ, ήταν από τα ενεργά στελέχη του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και μετά από σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην «Αθλητική Ηχώ».

Τον Αύγουστο του 1991 μεταπήδησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» και στις δύο εκδόσεις της, στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Αθηναϊκός, καθώς και σε πολλά γραφεία τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Την περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κηδεία της Αγγελικής εγινε τη Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 από το νεκροταφείο του Βύρωνα.

Επιμέλεια:Λευτέρης Σερλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου