Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΣΑΕ ΜΜΕ

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΕ ΜΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ05/06/2013
Με την ευκαιρία της λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013 του πρωταθλήματος Τύπου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΕ ΜΜΕ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Αλυσανδράτος δήλωσε τα εξής:



«Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους των 14 ομάδων, που συμμετείχαν στον φετινό μαραθώνιο και να τους συγχαρώ, διότι κάτω από εξαιρετικά αντίξοες και πολλές φορές επώδυνες συνθήκες, κατάφεραν να διεκπεραιώσουν αισίως και επιτυχώς την αποστολή τους.
 
Ευχαριστώ την ΕΣΗΕΑ – ιδιαιτέρως το μέλος του Δ.Σ. Χρήστο Κυρίτση – τον ΠΣΑΤ – και τα μέλη της τωρινής διοίκησης αλλά και της απελθούσας – την ΕΠΣΑ, τον Σύνδεσμο Αθηναίων Διαιτητών Ποδοσφαίρου, τον διευθυντή του αγωνιστικού τομέα και γενικό γραμματέα του Συνδέσμου, Σοφιανό Μαράνο, τον αθλητικό δικαστή Θανάση Γεωργάκη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. και της επιτροπής, για τη συμπαράστασή τους.
 
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου, τους αντιπροέδρους Αντώνη Αντωνόπουλο και Γιάννη Καραλή, τον γενικό γραμματέα Θοδωρή Νταβέλο, την ταμία Αγγελική Βύζικα, τον κοσμήτορα Κώστα Πιτιακούδη και τον τέως πρόεδρο Παύλο Γερακάρη για την συνεχή και ποικιλότροπη συνδρομή τους στις προσπάθειές μας.
 
Στους φετινούς τελικούς, οι κύριοι Κυρίτσης, Τριανταφύλλου, Γερακάρης, Καραλής και Πιτιακούδης παρέστησαν και έκαναν τις απονομές σε «νικητές» και «ηττημένους».
 
Για το άμεμπτο ήθος και την αθλητική συμπεριφορά των 4 φιναλίστ ομάδων (NOVA, ΣΕΗ, ΑΝΤ1, INFOBETO) διπλά τα ευχαριστώ όλων μας».

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΝΟΒΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΥΠΟΥ 2012-2013

 Παρουσία πλέον των χιλίων θεατών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», οι φετινοί τελικοί πρωταθλήματος και κυπέλλου Τύπου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε φίλαθλη και κόσμια ατμόσφαιρα και ενθουσίασαν τους οπαδούς και των τεσσάρων ομάδων.

Πρωταθλήτρια η ομάδα της NOVA, η οποία επικράτησε 4-2 του ΑΝΤ1 (σκόρερ για τους νικητέςΚατσιάδας (3), Βεντούρης και για τους ηττημένους οι Σώζος Δ. και Θωμόπουλος).

Κυπελλούχος η ομάδα του ΣΕΗ, η οποία με γκολ του Καλατζή επικράτησε 1-0 της INFOBETO.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα στην 

πρώτη παρουσία της στο πρωτάθλημα Τύπου κατάφερε να κατακτήσει την κούπα 

αήττητη, κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στο παρελθόν.





Η Κυπελλούχος η ομάδα του ΣΕΗ, η οποία με γκολ του Καλατζή επικράτησε 1-0 της INFOBETO.
Και στις τέσσερις φιναλίστ ομάδες, η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου απένειμε κύπελλα και ειδικά μετάλλια, ενώ αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν και στους διαιτητές και γιατρούς των αγώνων.

Η επιτροπή απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη και στον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργο Μαργωμένο (τις πλακέτες απένειμε ο αθλητικός δικαστής του πρωταθλήματος Τύπου Θανάσης Γεωργάκης και τις παρέλαβε ο έφορος του σταδίου Μπάμπης Αμαραντίδης). Δια χειρών του αντιπροέδρου της επιτροπής, Νίκου Κατσαρού παρέλαβε ονομαστική πλακέτα ο Χρήστος Κυρίτσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και δια χειρών του προέδρου της επιτροπής, ο ΠΣΑΤ (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος, Σωτήρης Τριανταφύλλου).

Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από «τροπικές» συνθήκες, δεδομένου ότι στη διάρκειά τους πότε έβρεχε, πότε συννέφιαζε, πότε έκανε κρύο, πότε έβγαινε ήλιος. Γεγονός είναι ότι κύλησαν όλα κατ’ευχήν και οι ποδοσφαιριστές και των τεσσάρων ομάδων αποχώρησαν ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η επιτροπή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον φίλαθλο Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη όσο και τον Γιώργο Μαργωμένο, για την παραχώρηση του Σταδίου της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα Τύπου. Ιδιαιτέρως, όμως, οφείλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον έφορο Μπάμπη Αμαραντίδη, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα στον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής, έτοιμος να επιλύει κάθε πρόβλημα που ανέκυπτε. Μπάμπη, σε ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς!
ΠΗΓΗ:http://www.protathlimatypou.gr/